ELADÓ    Tégla építésű lakás
1036, Bp. Óbuda dunai oldala Dél Nagyszombat utca
95m 2      Ár: 119 M Ft      (lakás)
 
 
Azonosítószám: T/11-02 Épület állaga: Jó állapotú  
Lakás típusa: Tégla Lakás mérete: 95 m2  
Szoba: 3 db Félszoba: 0 db  
Emelet:3. emelet Szintek száma: 4  
Építés éve: 2001 Felújítás éve: 2022  

Felújítás jellege: Gázkazán

 
Fűtés: Gáz (cirko) Komfort: Összkomfortos  
Terasz: 9 m2 Fekvés: D  
Garázs helyek száma: 2 db Beálló helyek száma: 0 db  

III. kerületben a Kolosy térhez közel, a Nagyszombat utcában, 2001-ben épült, 20 lakásos, liftes társasházban 3. emeleti, 3 szobás, 95 m2-es nagy teraszos jó állapotú lakás eladó.

A lakás elrendezése:
A biztonsági ajtón keresztül lépünk az előszobába és onnan a tágas hallba. Innen nyílik valamennyi helyiség, a két hálószoba (13-13 m2-es) a nappali és a fürdőszoba, WC, valamint a kamra is.

A nappali légkondicionált, nagy és világos, (42 m2-es) mely jelenleg egy légtérben van a konyhával. A konyha viszont úgy lett kialakítva, hogy az előszobából is van egy bejárata, valamint a kialakítása lehetővé teszi, hogy igény esetén, teljesen elszeparálható legyen a nappalitól. A konyhában jó minőségű konyhabútor lett beépítve, melyben helyett kapott a tűzhely, mikró és a mosogatógép is.
A nappaliból nyílik a 9 m2-es terasz, mely nagysága lehetővé teszi, hogy kerti bútorokat és növényeket is elhelyezhessünk.
A lakáshoz tartozik egy 2 m2-es tároló is, ami a vételár tartalmaz.
Az ablakok magas minőségű, szigetelt fa nyílászárók, fém külső védelemmel (svéd technológia). A külső falazat hang és hőszigetelt vakolatot kapott. A jó tervezésnek és minőségi anyagok felhasználásának köszönhetően az épület műszakilag és esztétikailag is jó állapotban van.

Közös költség 24 EFt/hó. A víz, villany és gáz összesen kb. 12-18.000 Ft/hó. A kondenzációs kazán két éve lett beszerelve.
A lakáshoz vásárolható a házban, két autóbeálló az utcaszinti zárt garázsban, 8.9 MFt/db irányáron.
A lépcsőházat széles folyosók és nagy terek jellemzik. A ház és a környéke is tiszta és rendezett. A Duna és játszótér is pár perc sétára található. A HÉV és a busz megállói is a közelben vannak.
Az ingatlan tehermentes.
Könnyen kiadható lakásnak vagy irodának is.
Irányára: 119 MFt tárolóval együtt!

 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-696-696-2